AL 38 JAAR SPECIALIST IN KLEINSCHALIGE WATERZUIVERING TECHNIEK

duurzaam ondernemen zit in onze genen

Hoeveel mensen bekommerde zich om het juist verwerken van spoelwater in 1985? Juist, wij! En daar zijn we hartstikke trots op! Want dat geeft ons dé voorsprong die we nodig hebben om u goed te ondersteunen. Samen bespreken we uw situatie en zoeken we de beste waterzuivering oplossing voor u!

ALTIJD HULP EN ONDERSTEUNING

Wij bouwen en repareren al onze machines zelf. Onze technische dienst staat altijd voor u klaar.

Heeft u hulp nodig?

Omnial Waterzuivering Techniek Over ons Vacuum verdamper

omnial waterzuivering techniek

Omnial is specialist in de behandeling van industrieel verfspoelwater. Sinds de oprichting in 1985 is er continu research gedaan naar de meest efficiënte methode om industrieel afvalwater zo te behandelen, dat hergebruik of lozing zonder problemen kan plaatsvinden. Wij maken analyses, stellen doseringshoeveelheden vast, geven u een rentabiliteitsberekening, zoeken én vinden de oplossing voor u!

Omnial Waterzuivering Techniek Over ons Industriele Producten

omnial industriële producten

Omnial Industriële producten is een dynamisch bedrijf met alle benodigde materialen voor de industriële werkplaats, technische afdeling, productie en logistiek. Sinds de start in 2010 is het ontwikkelt tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met hart voor de klant.

Binnen de 10.257 producten vindt u onder andere schuurmaterialen, verf & spuit toebehoren. Wij hebben het!

Omnial Waterzuivering Techniek Over Ons Filters

omnial lucht- en stoffilters

Bekijk het complete pakket lucht- en stoffilters voor spuitcabines en droogkamers in de filter webshop. Op zoek naar de scherpste en meest actuele prijs? Neem dan contact op voor een offerte op maat!