0
Ecoflocs verkocht
0 L
Gefilterd water per jaar*
0 jaar
Onderzoek en ontwikkeling

*cijfers zijn indicatief en gebaseerd op het aantal verkochte Ecoflocs

Het belang van spoelwaterzuivering

Afvalwater met verfresten is één van de grootste veroorzakers van microplastics in ons drinkwater, met alle schadelijke gevolgen van dien. Hoewel het helaas nog dagelijks gebeurt, is het lozen van spoelwater dan ook niet toegestaan en is het zelfs wettelijk verplicht om dit op de juiste manier te verwerken. Gelukkig zijn er manieren om dit vervuilde verfspoelwater op een eenvoudige manier te zuiveren en als (schilders)bedrijf verantwoord te ondernemen.

Omnial Waterzuivering Techniek Ecostatic Maatbekers
Omnial Waterzuivering Techniek Semi automatisch Assortiment Ecoflocs

Omnial Ecoflocs

Wij bieden een zeer uitgebreide serie semi–automatische waterzuivering installaties, waarmee het afvalwater zeer eenvoudig te reinigen is. Door middel van deze installaties en de bijbehorende vlokkuleringsproducten wordt het spoelwater geschikt gemaakt voor lozing of hergebruik.

Door op deze milieuvriendelijke manier met uw spoelwater om te gaan, voorkomt u vervuiling van het drinkwater én het is ook nog eens tot 90% goedkoper dan het water afvoeren via een chemisch afvalverwerker.

Ontvang het Global Goal duurzaamheidskeurmerk

Duurzaamheid is van groot belang voor uw klanten bij het maken van hun keuze. Een duurzaamheidskeurmerk kan het verschil maken en potentiële klanten overtuigen.

Wanneer u kiest voor het gebruik van Ecofloc, Ecostatic en filterzakken van Omnial om uw afvalwater te verwerken, ontvangt u het Global Goal duurzaamheidskeurmerk. Dit laat zien dat uw bedrijf bijdraagt aan het verbeteren van de waterkwaliteit en op een verantwoorde manier omgaat met vervuild water. Om zowel fysiek binnen uw bedrijf als online zichtbaar te maken dat u beschikt over dit keurmerk, ontvangt u van ons de benodigde logobestanden.

Omnial Waterzuivering Techniek Duurzaamheid Global Goal Keurmerk
Omnial-Waterzuivering Techniek Ecofloc Ecostatic Vlokkulant

Ecostatic: de milieuvriendelijke oplossing voor spoelwater

Ook wanneer u (nog) niet beschikt over de Ecofloc, kunt u de vlokkuleringsmiddelen van Omnial gebruiken om het afvalwater juist te behandelen. Met behulp van Ecostatic en de bijbehorende filterzakken kunt u door zelf te roeren het water zuiveren. Door de beweging ontstaat er een scheiding tussen het schone water en vaste stof in de vorm van vlokken. Zo maakt u het water eenvoudig geschikt voor lozing of hergebruik.

bekijk ons uitgebreide assortiment

Voorkom v.z.m. micro plastic in het water door afvalwater te zuiveren met de duurzame installaties en vlokkulanten van omnial

Omnial Ecofloc Waterzuivering Techniek Ervaringen Review 5 sterren

Wat vinden onze klanten?

Voor ons is verantwoord ondernemen enorm belangrijk. Dankzij de producten van Omnial kunnen wij ons afvalwater op de juiste manier verwerken. Goed voor ons bedrijf én voor de planeet!

Roel Vinck

Binnen deuren spuiten in Helmond

De Ecofloc maakt het zuiveren van ons spoelwater makkelijker dan ooit. Het werkt snel en efficiënt en draagt bij aan de duurzaamheid binnen ons bedrijf.

Marco

Houtcoater in Overijssel

Wij zijn erg te spreken over het gebruik van de Ecofloc! Daarnaast zien wij de effecten van ons Global Goal Keurmerk, klanten vinden het belangrijk om te weten dat wij bewust omgaan met de restproducten van ons werk.

Gianni

Schildersbedrijf in Schoonbeek (BE)